Новини

VII-ми международен турнир за купата "CONSILVA"

       През периода 19 - 22 август 2010 г.  инж. Емил Ракъджиев и инж. Ц. Миланов взеха участие в Седмия международния турнир за купа „Консилва”, организиран от Синдиката на лесовъдите в Румъния и проведен в гр. Търгу Жиу. Състезанието се проведе по 6 дисциплини: футбол, шахмат, тенис на маса, дартс, табла и вист. Участваха представители на Румъния, Хърватско, Унгария, Полша, Молдова  и България.
       Съюзът на лесовъдите в България получава покани за участие в турнира от три години насам, но участва за първи път тази година, макар и символично с двама състезатели, инж. Ракъджиев - в турнира по шахмат, а инж. Миланов - в турнира по табла.

От нашата галерия

+ Виж повече

Вестник

брой 68 / 2018

XXI Годишна среща на Съюза на Европейксите лесовъди се проведе в периода 26-30 септември 2018 г. в гр. Косенза, Италия. В срещата взеха участие 50 представители на 16 професионални организации на лесовъдите от 13 държави.

Последни новини

29.03.2019

И тази година, както всяка година по традиция в навечерието на Седмица на гората, лесовъдската колегия отдаде почит на всички лесовъди и горски служители, отдали живота си за горското дело.

+ Прочети повече