Новини

На 01.06.2011г. беше представена книгата “ИСТОРИЯ НА ГОРИТЕ В ЧЕПИНСКО”

На 01.06.2011 г., с песента «Хубава си моя горо...» в голямата зала на Община Велинград бе открито представянето на книгата “ИСТОРИЯ НА ГОРИТЕ В ЧЕПИНСКО”,  написана от д-р инж. Кирил Цанов. На тържеството организирано от дружеството на лесовъдите-ветерани от Велинград, ръководено от д-р инж. Иван Иванов, присъстваха доц. д-р Иван Палигоров – председател на СЛБ, инж. Петър Стефов - зам.директор на РДГ Пазарджик, Юлиана Ковачева – отдел “Култура” на Община Велинград, директори и служители на РДГ Пазарджик и на ДГС и ДЛС от региона, учители и ученици от ПГГС “Христо Ботев”, гр. Велинград, граждани и гости на града.

От нашата галерия

+ Виж повече

Вестник

брой 68 / 2018

XXI Годишна среща на Съюза на Европейксите лесовъди се проведе в периода 26-30 септември 2018 г. в гр. Косенза, Италия. В срещата взеха участие 50 представители на 16 професионални организации на лесовъдите от 13 държави.

Последни новини

29.03.2019

И тази година, както всяка година по традиция в навечерието на Седмица на гората, лесовъдската колегия отдаде почит на всички лесовъди и горски служители, отдали живота си за горското дело.

+ Прочети повече