Новини

На 01.06.2011г. беше представена книгата “ИСТОРИЯ НА ГОРИТЕ В ЧЕПИНСКО”

На 01.06.2011 г., с песента «Хубава си моя горо...» в голямата зала на Община Велинград бе открито представянето на книгата “ИСТОРИЯ НА ГОРИТЕ В ЧЕПИНСКО”,  написана от д-р инж. Кирил Цанов. На тържеството организирано от дружеството на лесовъдите-ветерани от Велинград, ръководено от д-р инж. Иван Иванов, присъстваха доц. д-р Иван Палигоров – председател на СЛБ, инж. Петър Стефов - зам.директор на РДГ Пазарджик, Юлиана Ковачева – отдел “Култура” на Община Велинград, директори и служители на РДГ Пазарджик и на ДГС и ДЛС от региона, учители и ученици от ПГГС “Христо Ботев”, гр. Велинград, граждани и гости на града.

FROM OUR GALLERY

От нашата галерия

+ View More

Нашия екип

инж. Борис Господинов Заместник-председател

През 1980 г. завършва ВЛТИ, специалност „Горско стопанство”. Като студент сътрудничи в младежки столични издания, а от 1979 г. на новосъздадения в. „Горско дело”. След дипломирането си започва работа във в. „Горско дело”, където работи до неговото закриване през 1988 г. От 1989 г. е на работа в сп. „Горско стопанство” като зам.- главен редактор. През 1992 г. списанието се преименува в сп. „Гора”, на което инж. Борис Господинов е главен редактор от 1994 година. Обществената му дейност е свързана със Съюза на лесовъдите в България. От възстановяването на организацията през 1990 г. участва в създаването и издаването на съюзните вестници „Силва” и „Българска гора”, както и на книгите за историята и развитието на лесовъдското сдружение.

Последни новини

10.06.2016

Съгласно план-графика (заповед № РД 09–155/29.03.2016 г. на министъра на земеделието и храните г-жа Десислава Танева), са проведени две заседания на участниците в работната група - на 15 април и 30 юни, и две регионални срещи – на 13 и 20 септември, съотв

+ Прочети повече