Новини

Нов Клуб на лесовъда към РДГ Варна

В навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост проф. д-р инж. Иван Палигоров - председател на Съюза на лесовъдите в България и инж. Никола Симеонов - директор на Регионална дирекция по горите – Варна официално откриха Клуб на лесовъда към Регионална дирекция по горите - Варна. Помещението е ремонтирано с финансовата подкрепа на държавните горски и ловни стопанства от Североизточното държавно горско предприятие.

Идеята е новооткритият клуб да се превърне в място за споделяне и обсъждане на важни за лесовъдите теми. Веднъж в месеца ветераните лесовъди ще имат възможност да провеждат срещи там. Експертите от горските структури ще провеждат и беседи с учениците от Професионална гимназия по горско стопанство и дървообработване „Николай Хайтов” – град Варна.

От нашата галерия

+ Виж повече

Вестник

брой 85 / 2022

Последни новини

10.04.2022

Служители на РДГ София и ТП ДГС Самоков отдадоха заслужена почит на лесовъдите и горските работници, дали своя принос за създаването и стопанисването на нови гори и техникоукрепителни съоръжения във водоснабдителния басейн на яз. "Искър".

+ Прочети повече