Новини

Заседание на Консултативния съвет по разработване на СПРГС на България

На 28 май в сградата на МЗХ се проведе първото заседание на Консултативния съвет за разработване на Стратегическия план за развитие на горския сектор на България (2014-2023).
Членовете на консултативния съвет, сред които е и председателя на СЛБ проф. Иван Палигоров, обсъдиха правилата за работа на съвета, както и конкретните етапи, през които ще премине процесът на разработване, обсъждане  и приемане на СПРГС.
Очаква се през месец юни, 2014 г. да бъде изготвен първи вариант на новия Стратегически план за развитие на горския сектор, който ще бъде публикуван на специално създадената интернет страница с цел улесняване на общественото му обсъждане: www.sprgs.bg.
Представен беше и проект на „Въпросник за проучване на мнението на заинтересованите страни по разработените цели и дейности от стратегическия план за развитие на горския сектор 2014-2023 г.“.

От нашата галерия

+ Виж повече

Вестник

брой 85 / 2022

Последни новини

10.04.2022

Служители на РДГ София и ТП ДГС Самоков отдадоха заслужена почит на лесовъдите и горските работници, дали своя принос за създаването и стопанисването на нови гори и техникоукрепителни съоръжения във водоснабдителния басейн на яз. "Искър".

+ Прочети повече