Новини

Управителeн съвет на СЛБ

На 21 ноември в София се проведе редовното заседание на Управителния съвет на Съюза на лесовъдите в България, на което бяха разгледани и обсъдени редица въпроси, свързани с бъдещата работа на Съюза.
д-р Анна Петракиева - зам.-председател на СЛБ, информира членовете на УС на СЛБ за участието на нашата делегация в работата на проведената в Швеция редовна годишна конференция на Съюза на европейските лесовъди (СЕЛ). Подчертана бе добрата оценка за работата на СЛБ, дадена по време на срещата. Проф. Палигоров предложи и Управителният съвет прие да се отправи покана годишната конференция на СЕЛ през 2014 г. да се проведе в България.

Обект на дискусия беше изграждането на мемориал за увековечаване на 50-годишинанта от възстановяване на щетите от ветровалите в Родопите. Решено бе мемориалът да бъде в двора на Държавното горско стопанство - Селище.

От нашата галерия

+ Виж повече

Вестник

брой 85 / 2022

Последни новини

10.04.2022

Служители на РДГ София и ТП ДГС Самоков отдадоха заслужена почит на лесовъдите и горските работници, дали своя принос за създаването и стопанисването на нови гори и техникоукрепителни съоръжения във водоснабдителния басейн на яз. "Искър".

+ Прочети повече